Vacatures

Vacature Consultant Veiligheid

Ter versterking van ons team in Noord Nederland zijn we voor de vestiging in Leek op zoek naar een

Consultant Veiligheid (HVK, certificering  is een pré) .

Binnen ons team ga je werken aan een groot aantal uiteenlopende projecten, waaronder basis- en diepteveiligheidsanalyses zoals Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), compliance audits op het gebied van veiligheid op de werkplek – in Nederland en daarbuiten – en goedkeuring van gezondheids- en veiligheidsplannen.

Samen met je collega’s van milieu  ondersteun je onze klanten in Nederland op het het gebied van compliance- en risicomanagement, veiligheidsmanagementsystemen en training.

Intern speel je, op basis van je opgedane kennis en ervaringen een rol bij het coachen van teamleden op het gebied van veiligheidgerelateerde onderwerpen.  In ons QHSE-team ga je nauw samenwerken met andere veiligheids- en milieukundigen, met wie je regelmatig contact hebt om kennis te delen en markttrends te bespreken.

Onze organisatie heeft een platte, toegankelijke structuur; er zijn veel mogelijkheden om deel te nemen aan het besluitvormingsproces en om nieuwe en innovatieve ideeën te realiseren.

De gewenste kwalificaties en eigenschappen zijn:

  • Een afgeronde opleiding (minimaal Bachelor) op het gebied van veiligheid met minimaal 4 jaar ervaring met (arbo)veiligheidsvraagstukken. Ook kandidaten met hun eerste werkervaringen op het gebied van arbo- en of industriële veiligheid achter de rug willen we vragen te solliciteren.
  • Ervaring met industriële klanten en kennis van de huidige wetgeving, evenals actueel inzicht in de ontwikkelingen op dit specifieke gebied
  • Vermogen en affiniteit om (junior) collega’s te trainen en op efficiënte wijze kennis met hen te delen
  • Goede sociale vaardigheden en ervaring met het onderhouden van klantrelaties en contacten met overheidsinstanties
  • Specifieke ervaring met het uitvoeren van hazop’ss of procesveiligheid is een pré
  • Aantoonbare ervaring met het aantrekken van industriële klanten en een sterk, bestaand commercieel netwerk zijn een pré

Ons aanbod

Wij bieden je  een dynamische baan in een uitdagende werkomgeving.

Daarbij komt een marktconform salaris in overeenstemming met je kennis en ervaring.

Wie zijn wij !

Wij richten ons op klanten uit verschillende sectoren, waaronder de maakindustrie, de chemische industrie, de drank- en voedselindustrie, de olie- en gasindustrie, de vervoerssector en de afvalverwerkingsindustrie.

BMD Advies Noord ontzorgt organisaties op het gebied van milieu, arbo, veiligheid en kwaliteitszorg. We richten ons op een duurzame en betrokken relatie met onze klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Om bedrijven op de genoemde risicogebieden te ondersteunen n is ruim 25 jaar geleden BMD Advies opgericht. Sindsdien helpen wij ondernemers om hun belangen deskundig op de voorgrond te stellen.  Er is een regionale verankering, maar samen met onze collega BMD’s bieden wij de kracht van een grote organisatie. Zie ook www.bmdadviesnoord.nl

 Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met de directeur Peter Frank van Benthem of sr- adviseur Johan Venema. Op telefoonnummer 0594-280130

Solliciteren? stuur je motivatie met CV naar info@bmdadviesnoord.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.