Vacatures

Vacature Milieu Adviseur

Wie zijn wij

BMD Advies is een landelijk opererende organisatie voor het ondersteunen van bedrijven en organisaties. Onze adviseurs zorgen ervoor dat alles binnen een organisatie klopt op het gebied van arbo, milieu, veiligheid, kwaliteit en management.

Onze organisatie is in 1990 opgericht op initiatief van werkgeversorganisaties en Kamers van Koophandel. Ruim een kwart eeuw verder maken 2000 bedrijven op regelmatige basis gebruik van onze diensten. Kracht van de 8 BMD vestigingen is de onderlinge landelijke samenwerking en tegelijk de regionale verankering. Onze adviseurs hebben elk een eigen specialisme en weten de weg in de internationale, landelijke én regionale regels en normen. Innovatief ondernemen vraagt om durf en een brede blik. Wij geloven in proactief beleid, in het ontwikkelen van een heldere visie gericht op het gezond en veilig werken, met oog voor de leefomgeving. Wij denken met de ondernemer mee en helpen om diens ideeën te realiseren.

Omschrijving functie

Vanwege groei zijn wij voor ons team in Leek op zoek naar een collega. Wij zoeken iemand onze klanten ondersteunt en advies geeft in één of meerdere van de vakgebieden: Duurzaamheid & Energie, Milieu & Veiligheid en Management & Systemen.

Voor deze functie zoeken wij naar een generalist die techniek en processen interessant vindt. Binnen ons vakgebied krijg je een aandachtsgebied om op door te ontwikkelen. Jouw specialisatie zal liggen op het gebied van energie. Je komt veel in aanraking met mensen die een technische, chemische of logistieke achtergrond hebben.

Wie zoeken wij?

Om je goed te ontplooien ben je leergierig, toon je initiatief, kun je goed zaken met elkaar verbinden en voor jou vormt abstractie geen probleem. Je bent proactief en accuraat. Je weet onderscheid te maken tussen de vele verschillende vragen door deze te prioriteren en op het juiste niveau af te handelen of daarvoor de juiste adviseur in te schakelen. Om te starten moet je aantoonbaar beschikken over HBO of academisch niveau.

Je komt te werken in een team van enthousiaste adviseurs op het gebied van milieu, arbo, managementsystemen, veiligheid en energie. BMD Advies Noord is lid van de VBMD waardoor je deel uitmaakt van een landelijke organisatie van consultants. Binnen deze omgeving is proactief samenwerken met je collega’s belangrijk.

 Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met de directeur Peter Frank van Benthem of sr- adviseur Johan Venema. Op telefoonnummer 0594-280130

Solliciteren? stuur je motivatie met CV naar info@bmdadviesnoord.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.