Vanaf heden de volgende SKO punten mogen toekennen aan onze cursussen:

 

Ergo Coaching – 1 punt voor Arbeids- en Organisatiedeskundigen, Arbeidshygiënisten en Veiligheidskundigen

PGS 15 – 1 punt voor Arbeidshygiënisten en Veiligheidskundigen


Geachte relatie,

Leren is belangrijk om uzelf te blijven ontwikkelen  Het is vaak lastig om te bepalen welke materie essentieel is om de procedures en systemen binnen uw bedrijf te bewaken en borgen. BMD Advies Noord biedt i.s.m. BMD Advies Oost een compleet pakket aan praktijkgerichte cursussen en trainingen. Hierin hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld, zonder u te belasten met zaken die er niet toe doen. Deze cursussen worden in de regio Leek en/of Deventer gehouden.

Cursussen of trainingen met meerdere collega’s
Wilt u één van onze cursussen of trainingen met meerdere collega’s volgen? Dan bieden wij een op maat gemaakte incompany programma aan, die wij intern bij u op locatie organiseren. BMD Advies Oost en BMD Advies Noord ontwikkelen samen met u de cursus of training voor uw bedrijf, volledig afgestemd op uw eigen praktijksituatie.

We onderscheiden vier vakgebieden:

  Milieu en omgeving

   Arbo en veiligheid

   Management systemen

   Duurzaamheid

Aanmelding
Inschrijving vindt plaats via onze cursuswebsite. De cursus van uw keuze wordt afhankelijk van de situatie bij u op het bedrijf incompany gegeven, op een van onze locaties of op een nader te bepalen locatie in de regio.

Klik op deze link om u aan te melden >>