BMD Advies is uw partner

BMD Advies Noord ontzorgt uw organisatie op het gebied van milieu, arbo, veiligheid en kwaliteitszorg. We richten ons op een duurzame en betrokken relatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wie te maken krijgt met vergunningprocedures of implementatie van management- systemen, weet dat dit veel tijd, energie en middelen vergt. Het kan zijn dat middelen of kennis ontbreken, of dat communiceren daarover niet soepel loopt. Om u daarbij te helpen is ruim 25 jaar geleden de Stichting BMD opgericht. Sindsdien helpen wij ondernemers om in lange procedures hun belangen deskundig op de voorgrond te stellen.  BMD Advies Noord ondersteunt als partner u of uw collega. Er is een regionale verankering, maar samen met onze collega BMD’s bieden wij de kracht van een grote organisatie.

Op de website van de stichting BMD is meer informatie te vinden over de stichting en andere vestigingen.

Kennisoverdracht en toegankelijk advies is altijd ons uitgangspunt geweest. Daarom kunnen bedrijven kiezen om deelnemer te worden van de stichting. Vanuit een collectieve benadering is zo een uitgebreide helpdesk beschikbaar voor u. Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops voor deelnemers om kennis uit te wisselen.

Graag zijn we u van dienst!