Rosanne Tegels

Functie

Als adviseur Arbo focus ik me op bedrijfsprocessen. Ik pas de wet & regelgeving toe op de bedrijfsvloer en draag ik zorg voor een veilige werkomgeving.

Achtergrond

Ik heb Integrale Veiligheid gestudeerd aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Na mijn studie heb ik voor langere tijd in het buitenland gewerkt en gewoond, waardoor ik goed om kan gaan met verschillende culturen, verschillende mensen en opensta voor het onverwachte.

Drijfveren

Het verminderen van risico’s en een gezondere werkomgeving is waar ik het voor doe. Daarnaast vind ik het omzetten van de wet en regelgeving omzetten naar een begrijpbaar advies voor iedereen, erg leuk om te doen. De continue ontwikkeling in het vak houdt me daarbij scherp.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sport ik graag. Daarnaast hou ik van kamperen en de gezelligheid met vrienden om me heen.