Geachte relatie,

Leren is belangrijk om uzelf te blijven ontwikkelen, ook in deze onzekere tijden met het coronavirus. BMD Advies geeft u daarom de mogelijkheid om een aantal klassikale trainingen nu als online training te volgen. De cursussen zijn live en u kunt net als op locatie interactief uw vragen stellen. Na inschrijving ontvangt u ongeveer 2 weken van tevoren een registratie email voor de online cursus, zodat u online kunt deelnemen. Mochten tegen die tijd de maatregelen worden versoepelt, dan vinden de cursussen uiteraard op locatie plaats te Leek.

De volgende cursussen worden in juni online gegeven:

Op 4 juni wordt de herhalingscursus Preventiemedewerkers gegeven

Opgeleid tot Preventiemedewerker, maar behoefte aan een update en kennisuitwisseling? Dan is onze herhalingscursus Preventiemedewerker een goede optie!

We gaan tijdens deze middag in op wijzigingen, actualiteiten en praktijksituaties. Het is praktijkgericht en voor alle branches toepasbaar. We bieden je handreikingen voor Arbo-risico’s in jouw organisatie, zodat je deze effectiever kunt beheren. Klik dan hier voor meer informatie.

Op 11 juni is er een cursus ADR bewustwording

Wordt er binnen jouw bedrijf met gevaarlijke stoffen gewerkt? Dan komen die ook op de een of ander manier, veelal via de weg, naar het bedrijf. Ontstaan er binnen jouw bedrijf gevaarlijke afvalstoffen, dan moeten deze ook op enig moment worden afgevoerd, meestal via de weg. Bedrijven hebben, zeker na de wijzigingen in 2019, al snel te maken met het ADR (reglement voor het Vervoer over land van Gevaarlijke stoffen). Vervullen jullie een of meer van de rollen van afzender, geadresseerde, vervoerder, belader, verpakker, vuller en/of losser van gevaarlijke (afval)stoffen, dan is het ADR van toepassing. Klik hier voor meer informatie.

Op 25 juni is er een training Ergo Coaching.

Is fysieke belasting in uw bedrijf een uitdaging en wilt u blijvende aandacht voor een gezonde werkplek?

Door medewerkers op te leiden tot Ergo Coach zet u een effectieve stap naar verbetering. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

Op de informatiepagina’s vindt u de mogelijkheid zich in te schrijven via het inschrijfformulier.

Hopelijk tot snel bij een van onze cursussen!