Melanie Cramer

Functie

Als junior adviseur milieu houd ik mij bezig met vergunningen en meldingen met betrekking tot milieu. Daarnaast doe ik voorbereidend werk voor diverse milieu gerelateerde onderzoeken en rapporteer ik hierover. Vanuit mijn achtergrond planologie pak ik binnen het werk ook verschillende andere taken op die gerelateerd zijn aan de ruimtelijke ordening.

Achtergrond

Na mijn bachelor Sociale Geografie en planologie heb ik de master Environmental & Infrastructure planning afgerond.  Vanuit deze achtergrond ben ik gespecialiseerd in het werken met  interdisciplinaire vraagstukken omtrent ruimtelijke ontwikkelingen, waaronder mobiliteit, duurzaamheid, watermanagement en de energietransitie.

Drijfveren

In mijn rol als adviseur zijn de werkzaamheden uiteenlopend, dit maakt het werk heel leuk. Ik krijg veel energie van samenwerken met klanten en collega’s. Door over grenzen heen te kijken en samen te zoeken naar passende oplossingen kom je vooruit.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik heb sinds kort een eigen moestuin op mijn balkon en ga daarnaast graag fietsen of wandelen in de natuur. Ook hou ik ervan om op het water te zijn en heb ik samen met mijn vriend een eigen zeilbootje. Verder zijn mijn passies koken en schilderen en ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden.