Meer weten over Sufficio en behoefte om vragen te stellen aan onze adviseur? Geef je dan nu op voor onze gebruikerssessie op 23 januari 2020.

Inhoud informatiesessie

Afgelopen jaar is de Sufficio omgeving vernieuwd. Tijdens de informatiesessie krijgt u een toelichting op de vernieuwde Sufficio omgeving en de functionaliteiten. Aspecten als het benaderen van de actielijst, aanmaken van gebruikers komen hierbij aan bod. Uiteraard is er de gelegenheid tot het stellen van vragen. Optioneel kunt u een eigen laptop meenemen, zodat u gedurende de informatiesessie de handelingen in uw eigen Sufficio omgeving kunt oefenen en de adviseur met u mee kan kijken.

Voor wie?
De informatiesessie is bestemd voor alle medewerkers (hoofd- en sub-gebruikers) die het Sufficio platform gebruiken, zoals bijv. kwaliteitsmedewerkers, kwaliteitsmanagers, KAM managers, HRM medewerkers, bedrijfsleiders en/of directieleden.

Heeft u nog geen Sufficio en ben u wel benieuwd naar de mogelijkheden van Sufficio voor uw organisatie? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een demo van Sufficio: Contact opnemen

Wanneer?
De cursus duurt ca. een dagdeel waarbij we starten om 09.00 uur en om 12.00 uur afsluiten.

Deelnamekosten
De informatiesessie is gratis.

Aanmelden?
Mail uw naam en bedrijfsnaam naar info@bmdadviesnoord.nl.
Wilt u liever eerst overleg? Bel 0594-280130 of stuur een mail naar: info@bmdadviesnoord.nl .