21 modules in 11 dagen. Sleutelwoorden zijn: doelgericht leren en praktijkgericht oefenen. De cursus start op dinsdag 21 januari 2020. Inschrijven kan hier!

Wat kan je verwachten?

Je volgt 21 verschillende modules verdeeld over de 5 belangrijkste hoofdonderwerpen voor een milieucoördinator:

Wil je je leidinggevende of het thuisfront ook informeren? Vraag onze brochure aan.

Uniek, essentieel en volledig

Wij zijn de enige opleider in Nederland die zo’n volledige cursus aanbiedt. Het succes zit in de pragmatische aanpak: alle docenten komen uit het bedrijfsleven en staan zelf nog regelmatig met de “laarzen in de modder”.

In de afgelopen 30 jaar hebben we cursisten verwelkomd van meer dan 250 bedrijven, ziekenhuizen, universiteiten en (semi-)overheidsinstanties. Benieuwd naar onze referentielijst en de reacties van cursisten?

Perfecte basis, elk jaar geactualiseerd

Deze cursus geeft je de juiste basis om je werk als milieucoördinator goed uit te voeren. En we stoppen niet na 11 cursusdagen. Je bent elk jaar welkom bij de terugkomdag voor oud cursisten om je kennis actueel te houden. Je leert dan niet alleen van ons, maar vooral ook van elkaar.

Hebben we je belangstelling gewekt? Verdiep je nog wat meer in onze cursus en beslis dan.

Brochure CMC