Algemeen

Als Preventiemedewerker ben je belast met alle zaken die betrekking hebben op gezond en veilig werken binnen jouw organisatie. Het is jouw taak om dit op de werkvloer uit te dragen. Waarschijnlijk loop je wel eens tegen weerstand aan, of zou je hulp kunnen gebruiken bij een vraagstuk dat je tegenkomt. BMD Advies helpt jullie hier graag bij.

Middels deze intervisiemiddag / herhalingscursus zorg je dat jouw kennis up-to-date blijft en kan leren van de ervaringen van je collega-preventiemedewerkers.

Programma

De middag wordt gestart door de BMD adviseur, die de wijzigingen in wet- en regelgeving, maar ook de trends op het gebied van gezond en veilig werken met jullie bespreekt.

Hierna vindt de intervisie plaats. Alle deelnemers brengen een casus/ervaring in, waarna deze binnen de groep wordt besproken. Zo leren alle deelnemers van elkaar, en wordt de deskundigheid van jouw functie steeds groter.  De casussen en ervaringen die besproken worden tijdens deze middag zijn vertrouwelijk, en wordt niet met derden gedeeld.

BMD Advies gaat op 10 oktober 2019 van start met de eerste intervisiemiddag, waarna deze bijeenkomsten 2x per jaar gehouden zullen worden. De middag start om 13.30 en wordt om 17.00 uur afgesloten.

Doelgroep

De middag is bedoeld voor (geschoolde) preventiemedewerkers, MVK’ers en Arbocoördinatoren die op de hoogte willen blijven en ervaringen willen delen met anderen die deze functie vervullen.

 Kosten

De kosten voor de intervisiemiddag Preventiemedewerkers bedragen € 300,00 p.p. excl. BTW.
Deelnemers van de stichting BMD Noord Nederland betalen € 250,00 p.p. excl. BTW.
De genoemde bedragen zijn inclusief documentatie en catering. Schrijf je nu in!

** Bespaar € 50,- op de deelnameprijs **

Schrijft u zich voor een tweede (of volgende) keer in voor een intervisiemiddag, dan wordt 50 euro korting gegeven op de inschrijfkosten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze middag via het inschrijfformulier . Dit inschrijfformulier kunt u sturen naar info@bmdadviesnoord.nl

Incompany

Heeft u meerdere preventiemedewerkers binnen uw bedrijf omdat u bijvoorbeeld meerdere vestigingen heeft? Wilt u meer medewerkers betrekken in het creëren van een gezonde en veilige werkplek? Of bent u op zoek naar een update van de huidige wet- en regelgeving of trends? BMD Advies verzorgt graag uw incompany intervisiemiddag.