De wet- en regelgeving vraagt van bedrijven dat zij invulling geven aan energiebesparing. Voorbeelden hiervan zijn de energie-auditverplichting of de Informatieplicht energiebesparing. U moet het bevoegd gezag actief op de hoogte houden van uw vorderingen met betrekking tot energiebesparing. Een managementsysteem kan u ondersteunen bij het inzichtelijk maken van uw energieverbruik en de oplossing en voortgang van het invoeren van de maatregelen. Ook levert een energiemanagementsysteem voordelen op bij de energie-audit.

Tijdens deze ontbijtsessie willen we u inzicht geven in de verplichtingen, de managementsystemen en een beschikbaar meet- en registratiesysteem. Voor het laatste punt hebben wij een gastspreker van Sustainable Buildings uitgenodigd. Sustainable Buildings helpt organisaties met efficiënt energiemanagement van hun gebouwen door slimme Energieregistratie- en bewakingssystemen. Sustainable Buildings geeft (real-time) inzicht in het verbruik van de energiestromen en tonen zeer snel het besparingspotentieel. Klanten besparen niet alleen op energieverbruik maar ook op de energienota.

De ontbijtsessie vindt plaats op 4 juli 2019 om 8:30 uur op het Lorentzpark 20 in Leek. Heeft u interesse? Meld u dan aan door een reactie te sturen op dit e-mail bericht.

Door / voor / wanneer / waar / kosten:
Door : Johan Venema, Rick Visser en Heerco Eisma
Voor : Deelnemers, klanten en geïnteresseerden van BMD advies Noord Nederland BV
Wanneer : 4 juli 2019, 08:30 – 11:00 (welkom vanaf 08:00)
Waar : Lorentzpark 20, 9351VJ LEEK
Kosten : Deelnemers van BMD Advies – Gratis

Niet deelnemers in de Stichting BMD Advies Noord Nederland – € 50,- p.p.

Voor deelname graag vooraf aanmelden door een mail te sturen aan info@bmdadviesnoord.nl of via tel.: 0594 – 280 130.