In Januari gaat het eLoket voor de informatieplicht voor energiebesparing online. Verbruikt uw bedrijf op jaarbasis meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of 25.000 m3 aardgas (equivalent)? Dan gelden voor uw bedrijf de verplichte energiebesparende maatregelen. Om u op weg te helpen zijn hiervoor per branche erkende maatregelenlijsten opgesteld met verplichte maatregelen. Vanaf 1 Juli 2019 geldt hiervoor een informatieplicht. Dit houdt in dat u tot deze datum de tijd hebt om op te geven welke erkende energiebesparende maatregelen u al heeft genomen en welke maatregelen nog gepland staan. Dit doet u via het eLoket van RVO.nl.

Omtrent het eLoket hangen tal van vragen: Is de informatieplicht voor iedereen van toepassing? Hoe ziet het eruit? Hoe werkt het systeem en welke informatie heb ik nodig? Wat is er mogelijk als ik al een energieonderzoek heb uitgevoerd, moet ik nu weer een onderzoek doen? In deze ontbijtsessie laten wij u stapsgewijs zien hoe het werkt en beantwoorden wij uw specifieke vragen.

De ontbijtsessie vindt plaats op 20 februari om 8:30 op het Lorentzpark 20 in Leek. Heeft u interesse? Meld u dan aan door een reactie te sturen op dit e-mail bericht.

Door / voor / wanneer / waar / kosten:

Door: Rick Visser en Heerco Eisma
Voor: Deelnemers, klanten en geïnteresseerden van BMD advies Noord Nederland BV
Wanneer: 20 februari 2019, 08:30 – 11:00 (welkom vanaf 08:00)
Waar: Lorentzpark 20, Leek
Kosten: Deelnemers van Stichting BMD Advies Noord Nederland – Gratis,
Niet deelnemers– € 50,- p.p.

Voor deelname graag vooraf aanmelden door een mail te sturen aan info@bmdadviesnoord.nl of via tel.: 0594 – 280 130.