Aan de slag met Sufficio 2 Milieu, Arbo en/of RIE

Steeds meer bedrijven beschikken over managementsystemen, zoals kwaliteits-, veiligheids-, milieu en/of arbozorgsystemen. Onderdeel van deze systemen is dat tijdens de audit wordt aangegeven of en hoe het bedrijf aan geldende regelgeving voldoet. Door het gebruik van Sufficio modules wordt overzichtelijk in kaart gebracht welke regelgeving uit bijv. de Wabo, het Activiteitenbesluit en PGS 15 of een andere PGS van toepassing zijn. Ook kunnen vanuit een vigerende vergunning de geldende voorschriften worden toegevoegd.

In het systeem wordt daarna aangegeven hoe aan deze regelgeving voldaan wordt. Door een jaarlijks bezoek door een adviseur van BMD wordt geregistreerd in hoeverre een bedrijf voldoet aan de regelgeving of niet. Dit bezoek wordt compliance ronde genoemd. Na deze compliance ronde gaan gebruikers aan de slag met de acties die hieruit voortkomen. Deze acties en de voortgang kunnen ook bijgehouden worden in Sufficio.

Inhoud informatiesessie

Per 1 juli 2019 is de Sufficio omgeving vernieuwd. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u een toelichting op de vernieuwde Sufficio omgeving en de functionaliteiten. Aspecten als het benaderen van de actielijst, aanmaken van gebruikers komen hierbij aan bod. Uiteraard is er de gelegenheid tot het stellen van vragen. Optioneel kunt u een eigen laptop meenemen, zodat u gedurende de informatiesessie de handelingen in uw eigen Sufficio omgeving kunt oefenen.

Voor wie?
De informatiesessie is bestemd voor alle medewerkers die het Sufficio platform gebruiken, zoals bijv. kwaliteitsmedewerkers, kwaliteitsmanagers, KAM managers, HRM medewerkers, bedrijfsleiders en/of directieleden. Heeft u nog geen Sufficio en ben u wel benieuwd naar de mogelijkheden van Sufficio voor uw organisatie? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een demo van Sufficio: Contact opnemen

Wanneer?
De cursus duurt ca. een dagdeel waarbij we starten om 09.30 uur en om 12.30 uur afsluiten.

Deelname
De kosten voor deze Informatiesessie is gratis en is bestemd voor abonnementhouders van Sufficio.

Aanmelden?
Mail uw naam en bedrijfsnaam naar info@bmdadviesnoord.nl.
Wilt u liever eerst overleg? Bel 0594-280130 of stuur een mail naar: info@bmdadviesnoord.nl .

Incompany?
Wilt u deze cursus met 4 of meer collega’s volgen?

De cursus is ook zeer geschikt om bij uw organisatie intern te organiseren. BMD Advies ontwikkelt graag een in-company training voor uw bedrijf die volledig is afgestemd op uw praktijksituatie.