Op 22 mei was de tweede dag van de cursus preventiemedewerker. Hier werden praktijkopdrachten gepresenteerd zodat naast de informatie van cursusleider Karina Bruinsma, de cursisten ook van elkaar hebben geleerd. De cursisten hebben hiermee de cursus afgerond en kunnen aan de slag als preventiemedewerker binnen hun bedrijf. Succes!

 

De volgende cursus vindt plaats op 30 oktober en 13 november.

 

Op 8 mei start er weer een cursus Preventiemedewerker in Leek. Vanuit de Arbowet en de Arboregeling is voorlichting over veiligheid en gezondheid een verplicht onderwerp, het is de taak van de preventiemedewerker om dit op de werkvloer uit te dragen.

Op 8 en 22 mei wordt ingegaan op de dagelijkse praktijk en op specifieke risico’s waar u als preventiemedewerker mee te maken krijgt.

Informatie en aanmelden:

Benieuwd naar de cursus? Kijk dan snel op de cursuspagina voor meer informatie. Hier kunt u zich ook direct aanmelden.