Wendelien Bralts

Functie

Ik ben in dienst als management assistente en opleidingscoördinator. Een werkdag als management assistente is elke dag anders. Dat vind ik ook het leuke van het vak. Je bent vaak het aanspreekpunt voor vragen en je hebt contact met verschillende onderdelen van het bedrijf. Naast mijn werk als management assistente bij BMD Advies Noord, ben ik ook verantwoordelijk voor de cursussen & opleidingen bij BMD Advies Noord. Ontwikkelen en verbeteren van onze cursussen en opleidingen is iets wat hoog in het vaandel staat.

Achtergrond

Ik heb een opleiding gevolgd van secretaresse tot office management. Ik heb zeer veel ervaring opgedaan in de ingenieurswereld, waar ik 17 jaar bij een ingenieursbedrijf heb gewerkt en daar alle facetten van het bedrijf heb leren kennen en ontwikkelen, waaronder projectbegeleiding tot bedrijfsmanagement.

Drijfveren

Ik hou van organiseren en uitdagingen en zie mijzelf en de mens graag groeien en ontwikkelen om zo het beste uit zichzelf te halen. Mede door goede opleiding en training, gaan medewerkers met meer plezier en vertrouwen aan het werk.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik newborn-  en zwangerschapsfotografe en doe dit met liefde en passie. Naast fotografie kan je me 3x per week vinden in de sportschool om mezelf fit te houden. Ik hou van luisteren naar verschillende soorten muziek en kijk graag naar films.