Bob Peuling

Functie

In mijn functie als senior (kennis)adviseur zet ik mijn kennis en ervaring graag in bij diverse bedrijven om deze daarmee te ontzorgen op het gebied van milieu en veiligheid. Daarbij streef ik een duurzame en betrokken relatie na: soms intensief tijdens een project, soms misschien even wat minder vanwege andere prioriteiten. Maar wel zo dat de klant mij indien nodig weet te vinden, omdat die dan ook zo snel als mogelijk bediend wordt.

Achtergrond

Na de middelbare school heb ik de lerarenopleiding in de vakken scheikunde, wiskunde en informatica afgerond. Later heb ik een bovenbouwstudie milieuwetenschappen voltooid. In de daarop volgende jaren bij BMD Advies heb ik mijn kennis en ervaringen uitgebouwd op vele diverse vlakken: bodemrisico, externe veiligheid (kwantitatieve risicoanalyses (QRA’s)), ADR, PGS-richtlijnen, vergunningen, milieurisicoanalyses (MRA’s), etc. Kijk anders een rustig rond op mijn LinkedIn-profiel.

Drijfveren

In mijn advieswerk heb ik mijn opleiding tot docent en het vakgebied milieu gecombineerd. Kennis overdragen en een ander daarmee verder helpen in een persoonlijke groei en het bedrijf in het steeds meer compliance zijn, is een belangrijke drijfveer. En als je dan bij elk volgende bedrijfsbezoek vaststelt dat met de nieuw ingebrachte kennis verbeterslagen zijn gemaakt, dan geeft dat een goed gevoel.

Vrije tijd

Ik mag er als het weer het toelaat, graag met mijn vrouw op uittrekken met ons VW-buscampertje. Daarnaast doen we samen aan stijldansen en houd ik van lezen en klussen. Kleine huis-, tuin- en keukenklusjes doe ik ook als vrijwilliger bij een klussendienst welke zich richt op ouderen en mensen met een beperking.