Vacature: Arbo Adviseur

In verband met onze groei zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Arbo Adviseur

We zijn voor ons team in Leek op zoek naar een junior collega met enige ervaring in het vakgebied Arbo. Wij zoeken iemand die zich wil door ontwikkelen tot adviseur, onze klanten ondersteunt en advies geeft in één of meerdere van de vakgebieden: Arbo & Veiligheid en Management & Systemen.

Op arbogebied adviseren wij bedrijven en organisaties bij het opstellen van risico-inventarisaties (RI&E’s), verdiepende onderzoeken met betrekking tot machineveiligheid, de blootstelling aan gevaarlijke stoffen, explosieveiligheid, werkomgeving en arbozorgsystemen.

Functie
In de functie van Arbo Adviseur adviseer en begeleid je, in samenwerking met collega’s, onze opdrachtgevers bij vragen met betrekking tot wettelijke verplichtingen, risicobeheersing en ontwikkelingen rond arbeidsveiligheid en arbeidshygiëne. De werkzaamheden zijn zeer divers en bestaan onder andere uit het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken, analyses, RI&E’s en het verzorgen van trainingen en presentaties op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidshygiëne.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een voltooide HBO of academische opleiding met een chemisch, technisch of veiligheid profiel
 • Bij voorkeur heb je enige aantoonbare ervaring.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Voor deze functie zoeken wij specifiek naar een generalist die techniek en processen interessant vindt. Je komt veel in aanraking met mensen die een technische, chemische of logistieke achtergrond hebben. Om je goed te ontplooien ben je leergierig, toon je initiatief, kun je goed zaken met elkaar verbinden en voor jou vormt abstractie geen probleem. Affiniteit met milieuvraagstukken is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
BMD Advies is een landelijk opererende organisatie voor het ondersteunen van bedrijven en organisaties. De vestiging BMD Advies Noord Nederland werkt voor de industrie, onderwijs- en zorginstellingen in de noordelijke regio. Deze bedrijven en organisaties worden door BMD Advies in het bijzonder geadviseerd op het gebied van de omgevingswetgeving, duurzaam ondernemen, managementsystemen en arbeidsveiligheid. Ook worden in samenwerking met de andere BMD Advies-vestigingen klanten landelijk bediend. Naast deze brede scope aan klanten en mogelijkheden voor ontwikkeling in meerdere vakgebieden, bieden wij jou prima arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Deels werk je in teamverband aan projecten en deels heb je jouw eigen projecten waarvoor je verantwoordelijk bent.

Ben je HBO/academisch niveau afgestudeerd en wil jij aan het werk in dit dynamische werkveld? Neem dan eens contact met ons op via 0594 – 280 130 of stuur je CV naar info@bmdadviesnoord.nl.

 • Antwoord op al uw complexe vraagstukken?

  Wordt nu lid en abonneer u op
  onze telefonische hulpdienst
  vanaf € 28,33 p/mnd
  Aanmelden

 • BMD op Twitter

 • Cursus op Maat

  Komt u ergens in het gehele traject kennis te kort en wilt u dit aanvullen? BMD Advies Oost biedt i.s.m. BMD Advies Noord een compleet pakket aan praktijkgerichte cursussen en trainingen.

  Bekijk cursussen