Management & Systemen

Continuïteit is in uw bedrijfsvoering essentieel. Ook continu verbeteren zal op uw verlanglijstje staan. U wilt producten leveren van hoge kwaliteit, verantwoord produceren en een veilige werkomgeving bieden. Een managementsysteem zorgt voor een beter inzicht in uw bedrijfsvoering, in processen en risico’s. En het brengt een continu verbeterproces op gang. Hierdoor waarborgt u de continuïteit van uw bedrijf en kosten besparen.

Er bestaat een scala aan diverse managementsystemen. Welk systeem bij uw organisatie past is onder andere afhankelijk van uw branche, eisen en wensen. BMD Advies Noord helpt u bij de keuze, opzet, implementatie en onderhoud van een managementsysteem. Onze aanpak is daadkrachtig, helder en efficiënt. We werken projectmatig en volgen een strakke planning om de dagelijkse werkzaamheden niet te verstoren.

Het onderhouden van uw managementsysteem is van groot belang. U zorgt daarmee voor groeiende effectiviteit in de werkzaamheden en een beter werkklimaat voor uw medewerkers. Wij kunnen u ondersteunen bij het opzetten en implementeren van een managementsysteem.

Lees ook onze Whitepaper over Bedrijfscontinuïteitsmanagement:

ISO 9001    ISO 14001    OHSAS 18001    INK model    Bedrijfscontinuïteitsplan

BMD Advies Noord

Lorentzpark 3B
9351 VJ Leek

Telefoon: 0594-28 01 30
E-mail: info@bmdadviesnoord.nl

Download onze leveringsvoorwaarden